Geloofsgesprek

Aanstaande zondag wordt een portret van mij uitgezonden in het programma ‘Het Geloofsgesprek’ op NPO2 om ca. 10.10 uur. Ik wilde jullie onderstaande linkjes niet onthouden om alvast een indruk te krijgen van de inhoud:

http://www.bisdombreda.nl (momenteel 2e kopje van boven)

http://geloofsgesprek.rkk.nl/seizoenen/2015/afleveringen/19-07-2015

De laatste link is tevens de link waarop je het programma ‘terug kunt kijken’ mocht je de uitzending niet kunnen kijken zondagmorgen. 

Kort voor de uitzending zet ik een blog zonder inhoud online dat bedoel is om op te reageren n.a.v. de uitzending want ja, ik vind het mooi en ben dankbaar om mijn verhaal te mogen vertellen maar uiteraard vind ik het ook mooi om van je te horen / lezen hoe je het vond.

Mocht je gaan kijken dan zitten we samen voor de buis want ook voor mij is het de 1e keer dat ik de uitzending zie, ben benieuwd dus. En tot die tijd ga ik mijn nagels maar eens even flink onder handen nemen want na de MRI van gisteren zijn we tot as. maandag in afwachting van de uitslag… Geen bericht daarover op dit blog goed bericht en op kwetter (@HoiEdwin) laat ik mijn opluchting altijd wel even blijken .

Hartelijke groet,

Edwin 🖖

Advertenties

Over HoiEdwin

'HoiEdwin' is een dynamische (begin) veertiger die vindt dat hij niet te vangen is in een tekstblokje. Toch een knullige poging: voor zover het me lukt mezelf, man, vader, Trekkie (echt waar), levensgenieter i.o., gezinsfan, kerstfanaat, (voormalig) HOvD, was werkzaam bij Veiligheidsregio Zeeland en helaas lid van de 'medische molen' na een epileptisch insult dat op 4 oktober '13 de aankondiging leek te zijn van een hersentumor die op 7 februari '14 verwijderd is, de nodige nabehandeling (chemo & bestraling) nodig heeft gehad en een niet al te beste prognose heeft opgeleverd. Hier probeer ik via het blog www.hoiedwin.wordpress.com breedte, diepte en duiding aan te geven. En daarnaast schrijf ik nog wel eens wat andere zaken in m'n blogs die me bezighouden, interesseren of waar ik iets van meen te moeten en/of mogen vinden... ;-)
Dit bericht werd geplaatst in Brainstorm en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Geloofsgesprek

  1. Gert Mulder zegt:

    Hoi Edwin, bedankt voor de herinnering! Ga zeker even (terug)kijken, zit om die tijd zelf in de kerk denk ik. Laat zeker even een reactie horen/zien.
    We leven mee en hopen wederom op een positieve uitslag van de MRI.

    Grtz. Gert

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s