Korte update over mijn afscheid

Beste mensen,

Voor de ‘niet facebookers’ onder ons een korte impressie van mijn afscheid zoals dit staat gepubliceerd op mijn Facebook-pagina. Later vast meer maar voor nu geef dit een aardige indruk:

Wakker worden na een ontzettend mooie, indrukwekkende, warme, ontroerende en ook gewoon gezellige avond bij de Brandweer Goes cq. Veiligheidsregio Zeeland, uiteraard samen met Lidewij Van Dijk. Afscheid nemen is niet makkelijk maar op deze manier krijgt zo’n afscheid wel op een hele bijzondere en wondschone wijze vorm. De foto’s volgen nog met dank aan Patrice Troost Photography.

Veel woorden heb ik er nog niet voor dus vandaag en de komende dagen deze prachtige avond maar eens in laten dalen en kijken of ik er nog meer woorden aan kan en wil geven. En korte indruk: Bij het ophalen de hele straat vol met brandweerauto’s (zó stoer!) en een erehaag van collega’s in ceremonieel uniform vanaf de voordeur naar de TS 47-46 van de Brandweer Wolphaartsdijk. Daarna in optocht naar de kazerne Goes. Binnenkomen onder het genot van ‘All I want is you’ van U2 waar mooie verhalen aan vast zitten maar die zijn voor een andere keer. Vervolgens een aantal mooie woorden van verschillende mensen waaronder Rene Verhulst die een mooie metafoor had over mijn huidige reis in onbekend gebied en de reis in onbekend gebied van Kathryn Janeway (Captain Janeway) van Star Trek: Voyager (Startrek Voyager), zó treffende metafoor! Daarna zelf nog wat mogen zeggen en daarna ook gewoon een gezellige avond gehad doordat ik genoeg energie had om met vele collega’s nog even een woordje te kunnen wisselen.

En dan toch wat foto’s van het lekkers dat ik heb gekregen, de mooie woorden die ik heb ontvangen via diverse prachtige kaarten én in het herinneringsboek vol mooie verhalen, herinneringen en foto’s. En dan ook nog een foto van de mogelijkheid mijn loopbaan voort te zetten via een mooi spel waarmee ik onze zoon het vak ook alvast kan leren.

Kortom, een onbeschrijfelijk waardevolle avond waar ik jullie graag op deze wijze deelgenoot van maak.

Hartelijke groet, Edwin 🖖

Advertenties

Over HoiEdwin

'HoiEdwin' is een dynamische (begin) veertiger die vindt dat hij niet te vangen is in een tekstblokje. Toch een knullige poging: voor zover het me lukt mezelf, man, vader, Trekkie (echt waar), levensgenieter i.o., gezinsfan, kerstfanaat, (voormalig) HOvD, was werkzaam bij Veiligheidsregio Zeeland en helaas lid van de 'medische molen' na een epileptisch insult dat op 4 oktober '13 de aankondiging leek te zijn van een hersentumor die op 7 februari '14 verwijderd is, de nodige nabehandeling (chemo & bestraling) nodig heeft gehad en een niet al te beste prognose heeft opgeleverd. Hier probeer ik via het blog www.hoiedwin.wordpress.com breedte, diepte en duiding aan te geven. En daarnaast schrijf ik nog wel eens wat andere zaken in m'n blogs die me bezighouden, interesseren of waar ik iets van meen te moeten en/of mogen vinden... ;-)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Korte update over mijn afscheid

 1. André zegt:

  Hoi Edwin, ik hoorde via Koos van je afscheid. Toen Koos het vooraf vertelde gaf mij het al een warm gevoel. Laat staan hoe het voor jou gevoeld moet hebben! Warme groet! André

  Like

 2. franscaptijn zegt:

  Mooi!

  Goed gevoel!

  Frans

  Op 25 november 2015 18:08 schreef “Over ‘mijn’ #Brainstorm 🖖 Gedichten 🖖

  Liked by 1 persoon

 3. Tjeu zegt:

  Jeetje Edwin,

  kippenvel staat op mijn armen, terwijl ik me slechts een voorstelling kan maken van hoe dit geweest moet zijn.

  Gr.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s