Bijzonder dagje

Een heel kort blogje voor wie niet ‘Facebookt’ maar zich de wat oudere blogs uit het Erasum MC nog kan herinneren uit het najaar van 2013. Afgelopen week weer eens terug geweest en dan dit keer niet als patiënt maar gewoon als mezelf:

Gisteren een bijzonder dagje gehad. In oktober 2013 zomaar weggerukt uit niet alleen mijn werk maar ook van de masteropleiding die ik toen volgde (Master of Management & Innovation aan de Hogeschool Rotterdam ) en binnengereden in het Erasmus Medisch Centrum. Vreemd genoeg liggen beide instellingen tegenover elkaar. Ik keek dus vanaf mijn ziekenhuiskamertje op mijn opleidingsgebouw en omgekeerd keken mijn (voormalig) medestudenten bijna mijn kamertje binnen als ze les hadden. Gisteren beide eens bezocht om op één of andere manier door ‘iets af te ronden’. Uiteraard ook lekker genoten van de heerlijke espresso die ze bij de Doppio tappen en die ik daar dronk als student maar ook voorafgaand aan een operatie die toen toch niet doorging. Daar gebeurde overigens nog iets grappigs; zie daarvoor dit blog uit 2013 onder het kopje ‘Update 3’ https://hoiedwin.wordpress.com/2013/11/06/live-blog/ .

Over HoiEdwin

'HoiEdwin' is een dynamische (begin) veertiger die vindt dat hij niet te vangen is in een tekstblokje. Toch een knullige poging: voor zover het me lukt mezelf, man, vader, Trekkie (echt waar), levensgenieter i.o., gezinsfan, kerstfanaat, (voormalig) HOvD, was werkzaam bij Veiligheidsregio Zeeland en helaas lid van de 'medische molen' na een epileptisch insult dat op 4 oktober '13 de aankondiging leek te zijn van een hersentumor die op 7 februari '14 verwijderd is, de nodige nabehandeling (chemo & bestraling) nodig heeft gehad en een niet al te beste prognose heeft opgeleverd. Hier probeer ik via het blog www.hoiedwin.wordpress.com breedte, diepte en duiding aan te geven. En daarnaast schrijf ik nog wel eens wat andere zaken in m'n blogs die me bezighouden, interesseren of waar ik iets van meen te moeten en/of mogen vinden... ;-)
Dit bericht werd geplaatst in Brainstorm, Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Bijzonder dagje

  1. Wilma zegt:

    Weer met bewondering je blog gelezen en inderdaad wat kan het leven ineens een andere wending krijgen.
    Maar je bent er nog !!!
    Groetjes Wilma

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s