Rouwkaart

 

A.s. woensdag om 11 uur zal er een uitvaartdienst zijn in de Heilige Maria Magdalenakerk, singelstraat 9, te Goes  om afscheid te nemen van Edwin. Als je op onderstaande bijlage klikt, zie je een foto van de rouwkaart. Voel je welkom

Er is ook mogelijkheid tot het nemen van afscheid: zaterdag 25 augustus van 10.00 tot 12.00 uur of zondag 26 augustus van 14.00 tot 16.00 uur in het Vlinderhuis, Geldeloozepad 30 te Goes (op de begraafplaats)

Dit is vrije inloop voor wie nog afscheid wil nemen, dit is voor vrienden, maar dus ook voor collega’s, vrijwilligers, hospicevrijwilligers, etc, voel je welkom.

(p.s. ik zal hier zelf niet bij aanwezig zijn)

Rouwkaart_EvanDijk_PRINT

Over HoiEdwin

'HoiEdwin' is een dynamische (begin) veertiger die vindt dat hij niet te vangen is in een tekstblokje. Toch een knullige poging: voor zover het me lukt mezelf, man, vader, Trekkie (echt waar), levensgenieter i.o., gezinsfan, kerstfanaat, (voormalig) HOvD, was werkzaam bij Veiligheidsregio Zeeland en helaas lid van de 'medische molen' na een epileptisch insult dat op 4 oktober '13 de aankondiging leek te zijn van een hersentumor die op 7 februari '14 verwijderd is, de nodige nabehandeling (chemo & bestraling) nodig heeft gehad en een niet al te beste prognose heeft opgeleverd. Hier probeer ik via het blog www.hoiedwin.wordpress.com breedte, diepte en duiding aan te geven. En daarnaast schrijf ik nog wel eens wat andere zaken in m'n blogs die me bezighouden, interesseren of waar ik iets van meen te moeten en/of mogen vinden... ;-)
Dit bericht werd geplaatst in Brainstorm. Bookmark de permalink .

Een reactie op Rouwkaart

  1. Karel Prent zegt:

    Edwin dat je nu mag rusten in Gods Vrede. Moeder en zoon gecondoleerd. Wij die achter blijven moeten nu verder, maar wel in gebed verenigd. Wij parochianen zullen blijven bidden, ook als wij je niet meer zien tijdens de eucharistie in de dagkapel !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s